newspaper project

freezy hallo

Vandaag hebben we onverwacht kennis gemaakt met het “krantenverdeel-project”.

Er worden 1000 gratis kranten (Waterford mail) geleverd door 5 ‘klanten van Pathfinders. Dus ieder zorgt dat er ongeveer 200 kranten worden verspreid. De gasten worden hiervoor betaald.

Wij (een andere stagiaire en ik) zijn samen met “één van deze mannen op stap geweest. Maar na de middag hadden we toch een klein beetje genoeg kranten gezien en we hoopten dan ook dan we nog een andere activiteit (art) zouden meemaken. (alé dit was zo afgesproken dachten we…). En ipv ons te komen halen krijgen we meer kranten om te verdelen. Ondanks het feit dat we het heel koud hadden en al een krantenfobie aan het ontwikkelen waren, hebben we heel veel respect gekregen voor de mannen die dit werk doen.

Maar hoe moesten we dit gaan uitleggen aan onze supervisor? We hebben kennis gemaakt met het project, maar na een hele dag krijgen we toch het gevoel van gebruikt te worden. We leerden immers niet veel bij. Toen we terug op kantoor waren, heb ik dit toch aangebracht bij de supervisor. Blijkbaar was een van de mannen onverwachts niet komen opdagen, waardoor alles niet geleverd kon worden. En heb wel even gemeld dat we gerust het nog willen doen, maar dat een hele dag wel wat veel is. (Als stagiaire moet je ook de mindere leuke dingen willen doen)

Door het feit dat we de hele dag rondgelopen hebben als bijna-ijsblokjes hebben we de ‘arts-class” gemist, maar er komen nog andere momenten wanneer we de ‘artiesten” aan het werk zullen zien. Zaterdag namiddag is er ook nog eentje en misschien kom ik wel opdagen (is niet verplicht, maar het lijkt me wel leuk). Hieruit kan ik veel leren hoe ze dit aanpakken? Wordt er één gemeenschappelijk project gedaan of wordt er meer individueel gewerkt. Ben benieuwd.

Advertisements

2 thoughts on “newspaper project

  1. ja hoor, vandaag was het hockey, in de namiddag was het Franse les. En de leraar was er niet. Dus wie spreekt er voor de rest nog Frans …. euhm…. (krijg nu wat meer voorbereidingstijd voor volgende week)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s